Pâte à tartiner poire-vanille-gingembre
TM6 TM5 TM31

Pâte à tartiner poire-vanille-gingembre

4.9 (10 ocen)

Składniki

  • 600 g de poires Williams ou Conférence, coupées en morceaux (environ 3 cm)
  • 10 - 20 g de gingembre frais, coupé en tranches (2 mm), à ajuster en fonction des goûts
  • 80 g de sucre roux
  • 30 g de jus de citron fraîchement pressé
  • 1 gousse de vanille, les graines seulement

Wartości odżywcze
na 100 g
Kalorie
388.8 kJ / 92.9 kcal
Białko
0.4 g
Węglowodany
23.9 g
Tłuszcz
0.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Błonnik
2.6 g
Sód
4.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy