Urządzenia i Akcesoria
Hummus
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
8 portion
Składniki
-
garlic cloves2
-
ice cubes85 g
-
chickpea, canned (approx. 14 oz ea.), drained (see Tip)2 cans
-
tahini60 g
-
olive oil30 g
-
lemon juice60 g
-
paprika, sweet to taste1 tsp
-
salt to taste1 tsp
-
olive oil to drizzle
-
cayenne pepper, ground to sprinkle
-
paprika, sweet to sprinkle
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
611.1 mg
Białko
6.8 g
Kalorie
734.5 kJ /
175.5 kcal
Tłuszcz
9.6 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
17.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Date and oat milk
20 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 50 min
Flower Pot Egg Pudding
3 godz. 15 min
Rainbow Bowl
1 godz. 15 min
Hemp Milk
10 min
Hummus
5 min
Vegan apple and nut crumble with rum raisins
9 godz.
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Quick and Spicy Black Beans
20 min
Vegan Roasted Pepper and Cashew Toasts
30 min
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 min