Versatile chunky soup
TM6

Versatile chunky soup

4.2 (10 ocen)

Składniki

  • 20 - 25 g olive oil
  • 100 - 150 g mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leek), cut in pieces (2 cm)
  • 350 - 400 g mixed vegetables, for soup (e.g. courgettes, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips), cut in pieces (2 cm)
  • 50 g mixed frozen vegetables (opcjonalnie)
    lub 50 g frozen green peas (opcjonalnie)
  • 700 - 800 g water
  • 1 tsp vegetable stock paste, homemade
    lub 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • ½ - 1 tsp salt
    lub ½ - 1 tbsp soy sauce
  • 60 - 80 g dried pasta for soup

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
670 kJ / 160 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
20 g
Tłuszcz
5 g
Błonnik
3.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy