
Urządzenia i Akcesoria
Conchiglie pasta with fresh tomato sauce and goat's cheese
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
goat's cheese medium hard, cut into pieces (2-3 cm)80 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
garlic clove1
-
ripe tomatoes seeds removed and cut into cubes (0.5-1 cm)300 g
-
fine salt1 ½ tsp
-
fresh basil leaves washed and dried1 sprig
-
water650 g
-
pasta, dried, type conchiglie or other short type dried pasta350 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
380 kcal /
1590 kJ
Białko
12.7 g
Tłuszcz
9.2 g
Węglowodany
65.6 g
Błonnik
3.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Starter kit
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria