Conchiglie pasta with fresh tomato sauce and goat's cheese
TM31 TM5 TM6

Conchiglie pasta with fresh tomato sauce and goat's cheese

4.4 (9 ocen)

Składniki

  • 80 g goat's cheese, medium hard, cut into pieces (2-3 cm)
    lub 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (2-3 cm)
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 1 garlic clove
  • 300 g ripe tomatoes, seeds removed and cut into cubes (0.5-1 cm)
    lub 300 g canned cherry tomatoes, cut into cubes (0.5-1 cm)
  • 1 ½ tsp fine salt
  • 1 sprig fresh basil, leaves washed and dried
  • 650 g water
  • 350 g pasta, dried, type conchiglie or other short type dried pasta

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1590 kJ / 380 kcal
Białko
12.7 g
Węglowodany
65.6 g
Tłuszcz
9.2 g
Błonnik
3.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy