Urządzenia i Akcesoria
Conchiglie pasta with fresh tomato sauce and goat's cheese
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
80 g Parmesan cheese, cut into pieces (2-3 cm)goat's cheese medium hard, cut into pieces (2-3 cm)80 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
garlic clove1
-
300 g canned cherry tomatoes, cut into cubes (0.5-1 cm)ripe tomatoes seeds removed and cut into cubes (0.5-1 cm)300 g
-
fine salt1 ½ tsp
-
fresh basil leaves washed and dried1 sprig
-
water650 g
-
pasta, dried, type conchiglie or other short type dried pasta350 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12.7 g
Kalorie
1590 kJ /
380 kcal
Tłuszcz
9.2 g
Błonnik
3.9 g
Węglowodany
65.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Starter kit
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Rainbow Bowl
1 godz. 15 min
Soto Betawi (Beef Coconut Soup)
Brak ocen
Spaghetti with Anchovies and Toasted Bread Crumbs
40 min
PaNOma Mocktail
45 min
White Pesto Pasta (Metric)
40 min
Chickpea soup with spinach
40 min
Vegetable harrira soup
45 min
Potato and Celeriac Gratin
1 godz. 10 min
Mushroom Broth
30 min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40 min
Sweet Potato Soup with Star Anise
45 min
Stuffed vegetables
1 godz. 20 min