Wersje kompatybilne
Conchiglie pasta with fresh tomato sauce and goat's cheese
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
80
g goat's cheese, medium hard, cut into pieces (2-3 cm)
lub 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (2-3 cm) - 20 g extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
-
300
g ripe tomatoes, seeds removed and cut into cubes (0.5-1 cm)
lub 300 g canned cherry tomatoes, cut into cubes (0.5-1 cm) - 1 ½ tsp fine salt
- 1 sprig fresh basil, leaves washed and dried
- 650 g water
- 350 g pasta, dried, type conchiglie or other short type dried pasta
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1590 kJ / 380 kcal
- Białko
- 12.7 g
- Węglowodany
- 65.6 g
- Tłuszcz
- 9.2 g
- Błonnik
- 3.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chickpea soup with spinach
40 min
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1h 25 min
Nectarine Tart with Frangipane
1h
Lamb’s lettuce cream soup, Broccoli with olive sauce
45 min
Chunky Guacamole
10min
Green bean bundles, potatoes and thyme butter
50 min
Sous-Vide Sausage Ragù
2u. 25min
Risotto with Parmesan
40 min
Soubise Sauce
30 min
Versatile smooth soup
45 min
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35 min
Pepper and Salami Sauce
45 min