Urządzenia i Akcesoria
Sweet Potato Fritters with Greek Yoghurt, Smoked Salmon and Chives
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 35 min
20 pieces
Składniki
-
onion halved100 g
-
sweet potatoes peeled, cut in pieces that fit in feeder650 g
-
garlic cloves2
-
plain flour plus extra 1-2 tbsp70 g
-
medium eggs3
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
vegetable oil for frying
-
Greek yoghurt200 g
-
smoked salmon sliced150 - 200 g
-
freshly squeezed lemon juice½ tsp
-
fresh chives thinly sliced½ bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
209.7 mg
Białko
4.7 g
Kalorie
327.2 kJ /
78.2 kcal
Tłuszcz
1.3 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
11.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Festive Camembert Wreath
1 godz. 50 min
Summer Coleslaw
15 min
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream
45 min
Oven Baked Vegetable Crisps
1 godz. 45 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 min
Beef Satay with Rainbow Noodles
1 godz. 30 min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz.
Lamb Meatballs
45 min
Tomato and Cream Cheese Tartlets
1 godz. 55 min
Butternut Squash, Courgette and Chorizo Soup
30 min
Sweet Pepper Nachos with Guacamole
15 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min