Urządzenia i Akcesoria
Tagliatelle with Pumpkin
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing40 g
-
mixed vegetables (e.g. celery, carrot and onion), cut in pieces (2-3 cm)100 g
-
water for cooking pasta
-
fine sea salt3 tsp
-
400 g minced veal, broken in piecesbeef mince broken in pieces400 g
-
ground black pepper1 pinch
-
egg pasta, dried, type tagliatelle320 g
-
dry white wine60 g
-
onions quartered50 g
-
bacon lardons (1-2 cm)100 g
-
pumpkin flesh cut in pieces (2-3 cm)700 g
-
mozzarella cut in pieces (2-3 cm)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
26.4 g
Kalorie
1832 kJ /
438 kcal
Tłuszcz
24.8 g
Węglowodany
27.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef-Ragout with Macaroni
30 Min
Avocado Pesto Orecchiette
35 Min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 Min
Red Bean, Chicken and Sweet Potato Stew
45 Min
Pumpkin Risotto with Bacon
50 Min
Pumpkin Quiche
2 Std. 5 Min
Curried Sausages and Lentils
1 Std.
Pork with Spinach Lentils
20 Min
Pumpkin Pearl Barley Risotto with Chorizo
45 Min
Tuna Pasta Bake
1 Std.
Baked Penne with Vegetables
1 Std. 5 Min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 Std. 10 Min