Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 100 g mixed vegetables (e.g. celery, carrot and onion), cut in pieces (2-3 cm)
- water, for cooking pasta
- 3 tsp fine sea salt
-
400
g minced veal, broken in pieces
lub 400 g beef mince, broken in pieces - 1 pinch ground black pepper
- 320 g egg pasta, dried, type tagliatelle
- 60 g dry white wine
- 50 g onions, quartered
- 100 g bacon lardons (1-2 cm)
- 700 g pumpkin flesh, cut in pieces (2-3 cm)
- 200 g mozzarella, cut in pieces (2-3 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1832 kJ / 438 kcal
- Białko
- 26.4 g
- Węglowodany
- 27.3 g
- Tłuszcz
- 24.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sausage Meatballs with Butternut Squash & Potatoes
1h 10 min
Tuna Noodle Bake
1h 20 min
Baked Penne with Vegetables
1h 5 min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45 min
Pasta with Squash and Chickpeas
30 min
Butternut Squash Macaroni Cheese
1h 15 min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1h 10 min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25min
Pumpkin, Feta and Caramelised Onion Tart
1h 10 min
Meatballs with Rice, Peppers and Curry Sauce
45 min
Chicken and Sweetcorn Pizza Muffins
1 Std. 50 Min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55min