
Urządzenia i Akcesoria
Biltong, Mushroom and Feta Paptert
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 portions
Składniki
Filling and Topping
-
Gruyère cheese cut in pieces120 g
-
olive oil20 g
-
red onions halved80 g
-
garlic clove1
-
brown mushrooms, fresh sliced250 g
-
fine sea salt1 pinch
-
fresh chives chopped1 Tbsp
Paptert Filling and Assembling
-
water800 g
-
fine sea salt1 tsp
-
maize flour white170 g
-
unsalted butter20 g
-
tinned sweetcorn200 g
-
biltong cut in thin slices150 g
-
feta cheese crumbled100 g
-
double cream200 g
-
fresh basil leaves roughly chopped10
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
340 kcal /
1422 kJ
Białko
14 g
Tłuszcz
22 g
Węglowodany
20 g
Błonnik
3.5 g