Urządzenia i Akcesoria
Punch de Noël
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 litre
Składniki
-
750 g de vin rouge
-
70 g de sucre roux
-
1 bâton de cannelle
-
50 g de cognac
-
50 g de liqueur à l'orange, type Cointreau
-
50 g de xérès50 g de porto blanc
-
2 oranges non traitées coupées en quartiers
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 litre
Białko
4 g
Kalorie
4511 kJ /
1075 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
7 g
Węglowodany
150 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Boissons chaudes
10 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Liqueur de vin chaud
20 min
Colonel
5 min
Sangria blanche aux agrumes
10 min
Vin chaud alsacien de Noël
40 min
Knuckleduster
10 min
Bounty
10 min
Verrines bretonnes au lait ribot
30 min
Le caribou
5 min
Liqueur kiba
30 min
Grog chocolat orange
10 min
Cidre chaud aux épices
20 min
Rhum arrangé aux fruits de la Passion
48 godz.