Urządzenia i Akcesoria
Ratzfatz-Suppenpulver
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
1 Schraubglas
Składniki
-
Pilze, getrocknet50 g
-
rote Linsen, getrocknet250 g
-
Röstzwiebeln60 g
-
Meersalz20 g
-
gekörnte Brühe40 g
-
Kartoffelstärke50 g
-
Pfeffer½ TL
-
Knoblauch, gemahlen1 TL
-
Kaffeeweißer50 g
-
Speisestärke30 g
-
Petersilie, getrocknet5 g
-
Backerbsen (opcjonalnie)2 EL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Białko
85 g
Kalorie
7950 kJ /
1903 kcal
Tłuszcz
52 g
Węglowodany
238 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Basis-Gewürz
5 min
Weihnachts-Cappuccino-Pulver
5 min
Estragon-Senf
15 min
Apfelschalen-Gewürzmischung
50 min
Apfelrotkohl auf Vorrat
1 godz. 10 min
Senf, mittelscharf
25 min
Scharfer Würstelsenf
96 godz. 5 min
Eingemachte Kohlrabischalen
168 godz.
Fleischkäse mit Röstzwiebeln
55 min
Weißwurstsenf
15 min
Whiskey-Senf
35 min
Scharfer Senf
30 min