Urządzenia i Akcesoria
Swedish meatballs and mash
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
Meatballs
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)30 g
-
fresh dill leaves only2 - 3 sprigs
-
garlic cloves2
-
bread (approx. 60 g), torn into pieces2 slices
-
brown onion cut into quarters60 g
-
ground allspice¼ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
sea salt plus extra to season½ tsp
-
egg1
-
lean beef mince broken into pieces500 g
-
salted butter cut into pieces70 g
-
plain flour30 g
-
water400 g
-
Meat stock paste to taste (see Tips)3 tsp
-
Worcestershire sauce2 tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
floury potatoes red and blue varieties, cut into pieces (1 cm)800 g
-
pouring (whipping) cream100 g
-
broccolini trimmed and cut in half lengthways150 g
-
carrots cut into slices200 g
-
milk1 - 2 tbsp
-
ground nutmeg (optional)¼ tsp
-
lingonberry jam or cranberry sauce, to serve (see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
792.6 mg
Białko
42.6 g
Kalorie
2719.3 kJ /
649.9 kcal
Tłuszcz
35.5 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
17.7 g
Węglowodany
39.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatballs in tomato sauce
1 godz. 10 min
Quick and easy pork noodles
20 min
Chicken and avocado risoni salad
40 min
Curried sausages
40 min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Broccoli and ham pasta bake
1 godz.
Niu rou mian (beef noodles)
35 min
Beef ragu
1 godz. 25 min
Low waste chicken lasagne
1 godz. 30 min
Crispy sticky sesame chicken
45 min
Cheese and bacon rolls
2 godz.