Urządzenia i Akcesoria
Prawn and noodle stir-fry
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
Noodles and sauce
-
dried egg noodles250 g
-
garlic clove1
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
fresh chillies to taste and deseeded, if preferred1 - 2
-
fresh coriander leaves, for garnishing, and stalks4 sprigs
-
oil2 tbsp
-
ground turmeric (see Tips)½ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
fish sauce3 tsp
-
raw sugar2 tsp
-
lime juice2 tsp
-
coconut milk165 g
Prawn stir-fry
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
oil2 tbsp
-
brown onion cut into wedges and layers separated1
-
red capsicum deseeded and cut into thin slices½
-
carrot cut into matchsticks1
-
zucchini cut into batons (5 x 1 cm)150 g
-
medium raw prawns peeled and deveined350 g
-
soy sauce2 tsp
-
ground white pepper to taste1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
892.5 mg
Białko
29.1 g
Kalorie
2512.7 kJ /
598.3 kcal
Tłuszcz
29 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
10.1 g
Węglowodany
52.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn noodle curry
10min
Niu rou mian (beef noodles)
35min
Crab linguine
30min
Quick prawn stir-fry
20min
Teriyaki salmon bowl
1h 15min
Chilli and garlic prawns
1h 10min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30min
Coconut turmeric fish curry
40min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35min
Asian-style pork noodles
1h
Chiang Mai noodles
25min
Linguine with salmon and herbs
25min