Urządzenia i Akcesoria
Beer batter fish
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
plain flour200 g
-
rice flour80 g
-
sunflower oil1500 g
-
baking powder1 ½ tsp
-
light beer or lager, ice cold250 g
-
white fish fillets (eg whiting, snapper or hake)800 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
243.7 mg
Białko
46.9 g
Kalorie
15433.6 kJ /
3688.7 kcal
Tłuszcz
379.2 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
41.5 g
Węglowodany
56.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Caprese omelette
30 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
Chicken, bacon, pumpkin and spinach risotto
40 min
Curried sausages
40 min
Spice cake with caramel pecan glaze
45 min
Ginger slice
1 godz. 35 min
Chewy chocolate brownies
35 min
Traditional sausage rolls
50 min
No fail mash potato
20 min
Macaroni carbonara
30 min
Sweet and sour chicken with rice
45 min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min