Urządzenia i Akcesoria
Beer batter fish
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
plain flour200 g
-
rice flour80 g
-
sunflower oil1500 g
-
baking powder1 ½ tsp
-
light beer or lager, ice cold250 g
-
white fish fillets (eg whiting, snapper or hake)800 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
243.7 mg
Białko
46.9 g
Kalorie
15433.6 kJ /
3688.7 kcal
Tłuszcz
379.2 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
41.5 g
Węglowodany
56.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
TM7 Demo (NZ)
1 Std. 30 Min
Spaghetti carbonara (TM7)
40 Min
"Marry me" chicken pasta
35 Min
Egg and bacon breakfast baguettes
25 Min
Chicken and leek pot pies
1 Std. 15 Min
Ultimate mushroom mac n' cheese
1 Std. 5 Min
Curried sausages
40 Min
NZ mustard sauce
15 Min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 Min
Macaroni carbonara
30 Min
No fail mash potato
20 Min
Souvlaki lamb couscous salad
25 Min