Urządzenia i Akcesoria
French onion dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
500 g
Składniki
-
extra virgin olive oil20 g
-
brown onions cut into wedges (2-3 cm)300 g
-
cream cheese150 g
-
sour cream100 g
-
garlic powder½ tsp
-
onion powder1 tsp
-
apple cider vinegar1 ½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 500 g
Sód
610 mg
Białko
14.8 g
Kalorie
4258 kJ /
1017.7 kcal
Tłuszcz
91.1 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
43.5 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork fillet with paprika cream sauce and linguine
1h 20min
Lace Cookies with Nutella
50min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 10min
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer)
45min
Taco Seasoning
5min
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 10min
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1h 10min
Tomato relish
2h 10min
Herb and garlic dip
5min
Mini herb and garlic pull apart bread
1h 35min
Fruity dream
10min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5min