Urządzenia i Akcesoria
French onion dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
500 g
Składniki
-
extra virgin olive oil20 g
-
brown onions cut into wedges (2-3 cm)300 g
-
cream cheese150 g
-
sour cream100 g
-
garlic powder½ tsp
-
onion powder1 tsp
-
apple cider vinegar1 ½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 500 g
Sód
610 mg
Białko
14.8 g
Kalorie
4258 kJ /
1017.7 kcal
Tłuszcz
91.1 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
43.5 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Frozen coconut Margarita
6 godz. 5 min
Boiled pasta
20 min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1 godz. 50 min
Shredded chicken 2-for-1
40 min
All-Purpose Meat Rub
5 min
Cooked mayonnaise
5 min
Pizza Bianca
40 min
Chile con queso cob loaf
40 min
Cheese and bacon rolls
2 godz.
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min
Fruity dream
10 min