Urządzenia i Akcesoria
French onion dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
500 g
Składniki
-
extra virgin olive oil20 g
-
brown onions cut into wedges (2-3 cm)300 g
-
cream cheese150 g
-
sour cream100 g
-
garlic powder½ tsp
-
onion powder1 tsp
-
apple cider vinegar1 ½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 500 g
Sód
610 mg
Białko
14.8 g
Kalorie
4258 kJ /
1017.7 kcal
Tłuszcz
91.1 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
43.5 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Browned beef mince
20 Min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std. 10 Min
Milo® mousse
1 Std. 5 Min
Beef stock paste
3 Std.
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11 Std.
Mushroom risotto
30 Min
Pizza Bianca
40 Min
Peanut brittle
1 Std. 30 Min
Caramelised red onion chutney
24 Std.
Herb and garlic dip
5 Min
Fruity dream
10 Min
Cheese and bacon rolls
2 Std.