![French onion dip French onion dip](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/44c7b41f9abb09f2a61488bd04b0d699/Derivates/45020344bf6400ce3a7251bd08475a23dab95771.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g extra virgin olive oil
- 300 g brown onions, cut into wedges (2-3 cm)
- 150 g cream cheese
- 100 g sour cream
- ½ tsp garlic powder
- 1 tsp onion powder
- 1 ½ tsp apple cider vinegar
- Wartości odżywcze
- na 500 g
- Kalorie
- 4258 kJ / 1017.7 kcal
- Białko
- 14.8 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 91.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 43.5 g
- Błonnik
- 5.6 g
- Sód
- 610 mg
Alternatywne przepisy
Poached eggs using blade cover
30 Min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
5min
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 45 Min
Coleslaw (Thermomix® Cutter TM6)
10min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
48 godz. 20 min
Chinese-style chicken
25 Min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1 godz. 10 min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
5min
Chicken Pizzaiola with Thermomix® Cutter
50 min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, TM6)
55 Min
Poached eggs with blade cover
30 Min
Krispy fried chicken
25 Min