![Herb and garlic dip Herb and garlic dip](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/01175e57-6662-4621-9a8e-7e14e1648208/Derivates/1a241d7d-8026-488e-9878-f6536dc4b10b.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 garlic clove
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 spring onions/shallots, trimmed, cut into pieces
- 250 g cream cheese, cut into pieces
- 2 tbsp natural yoghurt or 10-20 g milk (optional)
- fresh chives, chopped, to serve
- vegetable crudités, to serve
- Wartości odżywcze
- na 320 g
- Kalorie
- 3723.4 kJ / 889.9 kcal
- Białko
- 16.7 g
- Węglowodany
- 15.3 g
- Tłuszcz
- 86.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 48.9 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 935.3 mg
Alternatywne przepisy
Herb and garlic dip
10min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 min
Coleslaw (Thermomix® Cutter TM6)
10min
Santa Maria Dry Rub
5 min
Caramel and macadamia cheesecake (Brett McGregor)
7u. 10min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1u. 10min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
5 min
"Viennetta" Vanilla ice cream
8 Std. 50 Min
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter)
5 min
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1u. 10min
Apple tart (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55 Min