Urządzenia i Akcesoria
Herb and garlic dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
320 g
Składniki
-
garlic clove1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
spring onions/shallots trimmed, cut into pieces2
-
cream cheese cut into pieces250 g
-
natural yoghurt or 10-20 g milk (optional)2 tbsp
-
fresh chives chopped, to serve
-
vegetable crudités to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 320 g
Sód
935.3 mg
Białko
16.7 g
Kalorie
3723.4 kJ /
889.9 kcal
Tłuszcz
86.6 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
48.9 g
Węglowodany
15.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Teriyaki deli chicken
40 min
Sweet Cucumber Pickles (TM6)
48 godz. 20 min
Herb and garlic dip
10 min
Aussie spice rub
10 min
Chicken velouté meal (TM6)
45 min
Barbecued Mexican street corn
Brak ocen
Old fashioned apple mocktail
1 godz. 5 min
French onion dip
45 min
Dip of all Dips (Thermodudes)
45 min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 min