Urządzenia i Akcesoria
Herb and garlic dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
320 g
Składniki
-
garlic clove1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
spring onions/shallots trimmed, cut into pieces2
-
cream cheese cut into pieces250 g
-
natural yoghurt or 10-20 g milk (optional)2 tbsp
-
fresh chives chopped, to serve
-
vegetable crudités to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 320 g
Sód
935.3 mg
Białko
16.7 g
Kalorie
3723.4 kJ /
889.9 kcal
Tłuszcz
86.6 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
48.9 g
Węglowodany
15.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 min
Mini Jamaican style ginger bundts
25 min
Avocado & lime soft serve ice-cream
5 min
Chile con queso cob loaf
40 min
Share plate with hummus, spiced cauliflower and shredded lamb (Diabetes)
9 godz. 40 min
Blue cheese celeriac wonton cups
Brak ocen
Express pho soup with spiralized daikon (Thermomix® Spiralizer, using modes)
50 min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 godz.
Laksa paste (Noni Jenkins)
10 min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5 min
Fruit platter with lemon and honey dressing (Thermomix® Cutter)
15 min