Urządzenia i Akcesoria
Peach and custard cream muffins
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 pieces
Składniki
Creme patisserie
-
milk250 g
-
caster sugar35 g
-
plain flour30 g
-
egg1
-
egg yolk1
-
vanilla bean extract2 tsp
Muffin mixture
-
canned peaches400 g
-
unsalted butter room temperature, cut into pieces (2 cm)125 g
-
milk125 g
-
natural yoghurt180 g
-
egg1
-
natural vanilla extract1 tsp
-
self-raising flour300 g
-
caster sugar125 g
-
icing sugar to dust
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
675.7 mg
Białko
12 g
Kalorie
2439.7 kJ /
583.1 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
13.6 g
Węglowodany
82.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Orange sponge cake
1 godz.
Bannofee Muffin
45 min
Thirty second whole orange cake
1 godz. 15 min
Fudgy chocolate cake
50 min
Banana bread
1 godz. 40 min
Jaffa muffin
40 min
Blueberry and lemon curd muffins
50 min
Melting moments with lemon cream
45 min
Chewy chocolate brownies
35 min
Only the best chocolate chip cookies ever
25 min
Better banana cake
45 min
Best ever carrot cake
1 godz. 35 min