Urządzenia i Akcesoria
Peanut butter and chocolate custard (TM6)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
dark chocolate (50% cacao), broken into small pieces50 g
-
raw sugar to taste40 - 50 g
-
cornflour (see Tips)15 g
-
milk500 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
eggs2
-
natural smooth peanut butter70 g
-
peanut brittle to serve (optional - see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
131.3 mg
Białko
8.8 g
Kalorie
1104 kJ /
262.9 kcal
Tłuszcz
14.4 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
25.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5 min
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 10 min
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35 min
Caramel macadamia slice
45 min
Spiced Polish Christmas cake
99 godz. 30 min
Chocolate hazelnut smoothie bowl
50 min
Hazelnut Snow Clouds
40 min
Vanilla paste
10 min
Coconut almond "snowballs"
35 min
Bounty slice (Noni Jenkins)
1 godz. 30 min
Raw snickers slice
55 min
2 ingredient dough
30 min