Urządzenia i Akcesoria
No-roll cheesy broccoli quiche
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
8 portions
Składniki
No-roll cheese pastry
-
cheddar cheese cut into pieces100 g
-
plain flour plus extra to dust120 g
-
unsalted butter chilled and cut into pieces, plus extra to grease100 g
-
sea salt2 pinches
-
egg separated1
-
water20 g
Broccoli
-
water250 g
-
broccoli stem trimmed and sliced, broccoli head cut into small florets200 g
Filling
-
Parmesan cheese cut into pieces60 g
-
pine nuts30 g
-
fresh basil leaves only4 sprigs
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil50 g
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
sun-dried tomatoes80 g
-
goats cheese crumbled100 g
-
milk80 g
-
pouring (whipping) cream80 g
-
eggs2
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
394.1 mg
Białko
15.6 g
Kalorie
1891.9 kJ /
452.2 kcal
Tłuszcz
35.1 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
16.9 g
Węglowodany
20.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Traditional Kaiser rolls
26 godz. 35 min
Leek and cheese tart
1 godz. 15 min
Tagliatelle with pumpkin
45 min
Sweet potato lentil pie
50 min
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 min
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
45 min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1 godz. 20 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Vegetarian nuggets
30 min