Insalata di cetrioli con vinaigrette all’aneto (TM6)

Insalata di cetrioli con vinaigrette all’aneto (TM6)

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 porzioni

Składniki

  • cetrioli (circa 400 g ciascuno, vedi consigli), le estremità tagliate
    2
  • di sale a piacere
    1 cucchiaino
  • di aneto fresco (circa 20 g), le punte
    1 mazzetto
  • di cipolle tagliate a metà
    70 g
  • di zucchero (opcjonalnie)
    2 pizzichi
  • di pepe macinato
    4 pizzichi
  • di aceto a piacere
    45 g
  • di olio vegetale
    35 g

Wartości odżywcze na 1 porzioni

Kalorie 116 kcal / 484 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 5 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Sód 494 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...