Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 cetrioli (circa 400 g ciascuno, vedi consigli), le estremità tagliate
- 1 cucchiaino di sale, a piacere
- 1 mazzetto di aneto fresco (circa 20 g), le punte
- 70 g di cipolle, tagliate a metà
- 2 pizzichi di zucchero (opcjonalnie)
- 4 pizzichi di pepe macinato
- 45 g di aceto, a piacere
- 35 g di olio vegetale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzioni
- Kalorie
- 484 kJ / 116 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.8 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 494 mg
Alternatywne przepisy
Panna cotta
6小时 15 分钟
Insalata di verdura e frutta
10 min
Polenta ticinese
45 min
Polenta con salsa alla panna e champignons
50 min
Carne di manzo in salsa alla panna e funghi
1 godz.
Flammkuchen con patate
1 godz. 30 min
Manzo alla Stroganoff
45 min
Lasagne di zucchine e merluzzo
1 godz.
Mini cannelloni
1 godz.
Strudel di cavolo rosso
Brak ocen
Insalata di carote con salsa allo yogurt (TM6)
10 min
Kipferl alla vaniglia
1 godz. 30 min