
Urządzenia i Akcesoria
Insalata di barbabietole
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 porzioni
Składniki
-
di barbabietole pelate, tagliate in quarti400 g
-
di carote a pezzi100 g
-
di cipolla20 g
-
mela verde (circa 100 g), in quarti1
-
di coriandolo fresco solo le foglioline2 - 3 rametti
-
di olio extravergine di oliva2 cucchiai
-
di succo di limone10 - 20 g
-
di sale + q.b.¼ di cucchiaino
-
di pepe nero (opcjonalnie) + q.b.1 pizzico
-
di zucchero (opcjonalnie) + q.b.1 pizzico
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
84 kcal /
350 kJ
Białko
1 g
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
10 g
Błonnik
2.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cucina mediterranea
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria