Zuppa di verdure

Zuppa di verdure

4.5 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 porzioni

Składniki

  • di cipolla halbiert
    50 g
  • di porro in Stücken (3 cm)
    50 g
  • di carote geschält, in Stücken (3 cm)
    50 g
  • di cavolo verza in Stücken (3 cm)
    50 g
  • di sedano rapa geschält, in Stücken (3 cm)
    50 g
  • di cavolo cappuccio in Stücken (3 cm)
    50 g
  • di burro chiarificato
    1 cucchiaio
  • di acqua
    1000 g
  • cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l ciascuno cubetto)
    2

Wartości odżywcze na 1 porzioni

Kalorie 50 kcal / 208 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...