Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di cipolla, halbiert
- 50 g di porro, in Stücken (3 cm)
- 50 g di carote, geschält, in Stücken (3 cm)
- 50 g di cavolo verza, in Stücken (3 cm)
- 50 g di sedano rapa, geschält, in Stücken (3 cm)
- 50 g di cavolo cappuccio, in Stücken (3 cm)
- 1 cucchiaio di burro chiarificato
- 1000 g di acqua
- 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l ciascuno cubetto)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzioni
- Kalorie
- 208 kJ / 50 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zuppa di zucca
35min
Minestrone
45min
Minestrone
45min
Zuppa di zucca
35min
Pasta e fagioli
50min
Minestrone
45min
Salsa al pomodoro
40min
Tajini di rana pescatrice con limone sotto sale
Brak ocen
Zuppa speziata di lenticchie alla marocchina
40min
Risotto ai broccoli con parmigiano reggiano alle nocciole
40min
Verdure stufate
45min
Ragù di carne alla bolognese
1h 30min