![Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b432698b5e6b1d3e21236bc5413f0fcf/Derivates/b4beb239299a0f13563b57364b40072e40b23e66.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Spicy Rub
- 1800 g beef short ribs, bone in (8-10 cm)
- 2 tbsp dark brown sugar
- 2 tbsp chilli powder
- 1 tsp paprika
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp black peppercorns
- 1 ½ tsp onion powder
- ½ tsp granulated garlic
- ½ tsp dried thyme
- ½ tsp cumin seeds
- ¼ tsp cayenne pepper
- 2 whole cloves
Sweet barbecue sauce
- 1 red onion, cut into quarters
- 1 garlic clove
- 210 g tomato sauce
- 120 g dark brown sugar
- 60 g pineapple juice (see Tips)
- 60 g honey
- 1 tsp paprika
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- ¼ tsp ground cayenne pepper
- 1 ½ tsp Worcestershire sauce
- 1 ½ tsp Dijon mustard
- 1200 g water
Polenta
- 150 g Gouda cheese, cubed (3 cm pieces)
- 2 garlic cloves
- 20 g unsalted butter
- 900 g water
- 130 g polenta
- 1 tsp sea salt
- 70 g unsalted butter, cut into pieces
- spring onions/shallots, julienned, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 6452.7 kJ / 1542.2 kcal
- Białko
- 51.8 g
- Węglowodany
- 43.4 g
- Tłuszcz
- 129.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 60 g
- Błonnik
- 2.8 g
- Sód
- 1583.4 mg
Alternatywne przepisy
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35min
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2h 20 min
Liquorice ice cream with blackberries (George Calombaris)
24u. 25min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6,Mark Southon)
4h 35 min
Gwinganna turmeric & coconut chicken with green beans
1 Std.
Buffalo chicken wings
50 Min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45min
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1 Std. 15 Min
Korean fried chicken
4h
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20 min
Beef and cashew nut yellow curry
25 Min
Coq au vin blanc with mashed potato
1h 50min