Urządzenia i Akcesoria
Freeform bread with filling
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
12 slices
Składniki
-
wheat grains (see Tips)100 g
-
water plus extra to brush300 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
extra virgin olive oil20 g
-
baker's flour plus extra to dust420 g
-
sea salt1 tsp
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
VEGEMITE®1 - 2 tbsp
-
mixed seeds to sprinkle (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
279.3 mg
Białko
7.7 g
Kalorie
848.6 kJ /
202.8 kcal
Tłuszcz
5.2 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
31.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Red velvet cake
2 godz. 20 min
Plum filled potato dumplings with vanilla sauce
2 godz. 10 min
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, TM5, Adam Liaw)
Brak ocen
Peach and custard cream muffins
50 min
Bannofee Muffin
45 min
Chicken and avocado risoni salad
40 min
No waste vegetable stock concentrate
25 min
Chocolate mousse pots (Diabetes)
6 godz. 10 min
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter)
1 godz. 45 min
Smoked salmon terrine
24 godz. 25 min
Breakfast burritos
45 min
Turkish borek with cacik
1 godz.