Urządzenia i Akcesoria
Freeform bread with filling
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
12 slices
Składniki
-
wheat grains (see Tips)100 g
-
water plus extra to brush300 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
extra virgin olive oil20 g
-
baker's flour plus extra to dust420 g
-
sea salt1 tsp
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
VEGEMITE®1 - 2 tbsp
-
mixed seeds to sprinkle (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
279.3 mg
Białko
7.7 g
Kalorie
848.6 kJ /
202.8 kcal
Tłuszcz
5.2 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
31.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Portuguese bread
3 godz. 30 min
Lebanese-style hommus
13 godz. 15 min
White chocolate and raspberry crystal cookies (Paul Foreman)
1 godz. 20 min
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
10 min
Lime and coconut mini bundts
40 min
Thirty second whole orange cake
1 godz. 15 min
Orange and cardamom granola clusters (Diabetes)
1 godz. 15 min
Neapolitan pizza
1 godz. 30 min
Frangipane and apricot muffins
35 min
Soft Chinese bread rolls
1 godz. 20 min
Lamb fajitas
30 min
Lemonade scones
25 min