Urządzenia i Akcesoria
Individual chicken wellingtons with mustard tarragon sauce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 portions
Składniki
Hazelnut crumb
-
day old bread broken into pieces30 g
-
hazelnuts, without skin30 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
Leek duxelles
-
garlic cloves2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
leek white part only, cut into pieces (2 cm)200 g
-
fresh tarragon leaves only2 sprigs
-
butter40 g
-
sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
Chicken wellingtons
-
skinless chicken breast fillets (150 g each), whole, trimmed to correct weight (see Tips)6
-
dried mixed herbs to season1 tbsp
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
puff pastry (18 x 25 cm each - see Tips)6 sheets
-
Camembert cheese firm, cut into 18 slices300 g
-
egg lightly beaten1
Tarragon and mustard sauce
-
eschalot cut in half100 g
-
unsalted butter20 g
-
pouring (whipping) cream300 g
-
wholegrain mustard2 tsp
-
fresh tarragon leaves only1 sprig
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
1621.3 mg
Białko
66.9 g
Kalorie
7322 kJ /
1750 kcal
Tłuszcz
127.2 g
Błonnik
15.2 g
Tłuszcz nasycony
64.9 g
Węglowodany
116.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy beef curry
1 godz. 15 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
Quick and easy pork noodles
20 min
Curried sausages
40 min
Melting moments with lemon cream
45 min
High protein chicken parmi hot pocket
1 godz. 15 min
Mini bacon and vegetable frittatas
35 min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Filo chicken pie
45 min
Macaroni carbonara
30 min