Urządzenia i Akcesoria
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 15 min
8 portions
Składniki
-
icing sugar30 g
-
eggs separated2
-
honey plus 1 tbsp extra to drizzle20 g
-
thickened cream40 g
-
natural yoghurt high protein (see Tips)280 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
fresh figs cut into quarters4
-
walnuts roughly chopped2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
41.9 mg
Białko
4.4 g
Kalorie
548.8 kJ /
131.3 kcal
Tłuszcz
6.6 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Węglowodany
13.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Speedy Chicken coleslaw salad (Thermomix®️ Cutter)
Brak ocen
Yellow chicken curry with rice
1 godz.
Lamb tikka with spicy eggplant
35 min
Quick prawn laksa (Noni Jenkins)
25 min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, using modes)
5 min
Zhoug (Diabetes)
10 min
Super green pasta (Darren Robertson)
30 min
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35 min
Grain free wraps
15 min
Spiced roast cauliflower and whipped feta (Diabetes)
55 min
Liquorice ice cream with blackberries (George Calombaris)
24 godz. 25 min
Protein-packed paleo loaf
1 godz. 10 min