![Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes) Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7f6d12cdf5fdf2ff087d1cc2bc78d93c/Derivates/b39b1ef9406853139185ef499315f8629ad0f757.jpg)
Wersje kompatybilne
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g icing sugar
- 2 eggs, separated
- 20 g honey, plus 1 tbsp extra to drizzle
- 40 g thickened cream
- 280 g natural yoghurt, high protein (see Tips)
- ½ tsp ground cinnamon
- ¼ tsp ground nutmeg
- 4 fresh figs, cut into quarters
- 2 tbsp walnuts, roughly chopped
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 548.8 kJ / 131.3 kcal
- Białko
- 4.4 g
- Węglowodany
- 13.6 g
- Tłuszcz
- 6.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.6 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 41.9 mg
Alternatywne przepisy
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
30 min
Turkey breast roulade with apple and sage stuffing
1 godz. 10 min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 min
Chilli beef with lemon feta
30 min
Harissa sauce
10 Min
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45 Min
German cinnamon stars (Zimtsterne)
1 godz. 30 min
Steamed orange puddings
1 godz. 25 min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 Min
Gwinganna nut and seed bread
3h 25min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 Min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 Min