Urządzenia i Akcesoria
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 15 min
8 portions
Składniki
-
icing sugar30 g
-
eggs separated2
-
honey plus 1 tbsp extra to drizzle20 g
-
thickened cream40 g
-
natural yoghurt high protein (see Tips)280 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
fresh figs cut into quarters4
-
walnuts roughly chopped2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
41.9 mg
Białko
4.4 g
Kalorie
548.8 kJ /
131.3 kcal
Tłuszcz
6.6 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Węglowodany
13.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zoodles with broccoli pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30 min
Spiralized Carrot Pickles
Brak ocen
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter, using modes)
30 min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35 min
Super green pasta (Darren Robertson)
30 min
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter)
1 godz. 40 min
Broccoli stem falafel
25 godz. 40 min
Hazelnut dukkah with fennel
50 min
Avocado whip on seedy spelt bread (Post-natal)
2 godz. 30 min
Spinach and chorizo filo pies
45 min
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40 min