Urządzenia i Akcesoria
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 15 min
8 portions
Składniki
-
icing sugar30 g
-
eggs separated2
-
honey plus 1 tbsp extra to drizzle20 g
-
thickened cream40 g
-
natural yoghurt high protein (see Tips)280 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
fresh figs cut into quarters4
-
walnuts roughly chopped2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
41.9 mg
Białko
4.4 g
Kalorie
548.8 kJ /
131.3 kcal
Tłuszcz
6.6 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Węglowodany
13.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45 Min
The best ricotta gnocchi
3 Std. 45 Min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 Min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40 Min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55 Min
Zucchini slice
45 Min
Sabrina's honey bush bars
40 Min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 Min
Raw snickers slice
55 Min
Caramel almond cashew slice (Post-natal)
2 Std. 30 Min
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55 Min
Prawn okonomiyaki (Diabetes)
55 Min