Urządzenia i Akcesoria
Beetroot Carpaccio
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
beetroots small, peeled (see tips)300 g
-
courgettes cut in pieces (5 cm long)250 g
-
fresh mozzarella drained, cut in pieces250 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
coarse salt flakes or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh basil leaves torn, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
455.4 mg
Białko
15.8 g
Kalorie
963.9 kJ /
230.4 kcal
Tłuszcz
14.4 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
8.3 g
Węglowodany
10.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mini Ginger and Cherry Panettones
5h
Îles Flottantes in White Chocolate Cream and Roses
1h 20min
Pico de Gallo
5min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25min
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing
15min
Butter Board with Spinach Pesto
15min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM5)
10min
Sun-Dried Tomato Tapenade
15min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40min
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20min