Urządzenia i Akcesoria
Beetroot Carpaccio
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
beetroots small, peeled (see tips)300 g
-
courgettes cut in pieces (5 cm long)250 g
-
fresh mozzarella drained, cut in pieces250 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
coarse salt flakes or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh basil leaves torn, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
455.4 mg
Białko
15.8 g
Kalorie
963.9 kJ /
230.4 kcal
Tłuszcz
14.4 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
8.3 g
Węglowodany
10.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min
Demo Recipe 1 - Frozen Fruit Sorbet
5 min
Spiralized Apple Salad with Citrus Dressing
15 min
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15 min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1 godz.
Pearl Barley and Chicken Salad
1 godz.
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing
15 min
Mashed Potatoes (Peeler)
30 min
Roasted Cauliflower Houmous
30 min
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20 min
Red Pepper and Tomato Soup
30 min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30 min