Beetroot Carpaccio (TM6)
TM6

Beetroot Carpaccio (TM6)

5.0 (4 oceny)

Składniki

  • 300 g beetroots, small, peeled (see tips)
  • 250 g courgettes, cut in pieces (5 cm long)
  • 250 g fresh mozzarella, drained, cut in pieces
  • extra virgin olive oil, for drizzling
  • 1 pinch coarse salt flakes, or to taste
  • 1 pinch ground black pepper, or to taste
  • fresh basil leaves, torn, for garnishing

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
963.9 kJ / 230.4 kcal
Białko
15.8 g
Węglowodany
10.5 g
Tłuszcz
14.4 g
Tłuszcz nasycony
8.3 g
Błonnik
2.7 g
Sód
455.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy