Beetroot Carpaccio (TM6)
TM6

Beetroot Carpaccio (TM6)

5.0 ( 4 oceny )

Składniki

  • 300 g beetroots small, peeled (see tips)
  • 250 g courgettes cut in pieces (5 cm long)
  • 250 g fresh mozzarella drained, cut in pieces
  • extra virgin olive oil for drizzling
  • 1 pinch coarse salt flakes or to taste
  • 1 pinch ground black pepper or to taste
  • fresh basil leaves torn, for garnishing

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
230.4 kcal / 963.9 kJ
Białko
15.8 g
Tłuszcz
14.4 g
Węglowodany
10.5 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
8.3 g
Sód
455.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy