Urządzenia i Akcesoria
Beetroot Carpaccio
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
beetroots small, peeled (see tips)300 g
-
courgettes cut in pieces (5 cm long)250 g
-
fresh mozzarella drained, cut in pieces250 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
coarse salt flakes or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh basil leaves torn, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
455.4 mg
Białko
15.8 g
Kalorie
963.9 kJ /
230.4 kcal
Tłuszcz
14.4 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
8.3 g
Węglowodany
10.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 Min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1 Std.
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1 Std. 15 Min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35 Min
Citrus Oil
50 Min
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
Keine Bewertungen
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 Min
Butter Board with Spinach Pesto
15 Min
Celeriac Remoulade (TM5)
10 Min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 Min
Sumac-spiced Houmous
5 Min