Urządzenia i Akcesoria
Beetroot Carpaccio
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
beetroots small, peeled (see tips)300 g
-
courgettes cut in pieces (5 cm long)250 g
-
fresh mozzarella drained, cut in pieces250 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
coarse salt flakes or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh basil leaves torn, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
455.4 mg
Białko
15.8 g
Kalorie
963.9 kJ /
230.4 kcal
Tłuszcz
14.4 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
8.3 g
Węglowodany
10.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min
Menu: Rice with Peppers and Prawns; Fruit Salad Papillote with Ice Cream
40 min
Demo Recipe 1 - Frozen Fruit Sorbet
5 min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15 min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts
20 min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette
15 min
Thai Cucumber Salad
15 min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing
10 min