Urządzenia i Akcesoria
Red Pepper and Tomato Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
ricelentils40 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered50 g
-
red peppers quartered (approx. 2 peppers)200 g
-
olive oil50 g
-
tinned chopped tomatoes, cut in pieces (2 cm)ripe tomatoes cut in pieces (2 cm)400 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade (see tip)1 heaped tsp
-
water400 g
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra for sprinkling½ tsp
-
ground cayenne pepper (opcjonalnie)¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
483.4 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
784 kJ /
187.4 kcal
Tłuszcz
12.9 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
15.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
7 Days of Healthy Eats
24 Przepisy
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Cookidoo® SERVED 2024
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Demo
19 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Discover Thermomix® Online
14 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Everyday Favourites
16 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Thermomix Like Never Before
7 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Thermomix Online Like Never Before
13 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1 godz. 15 min
Leek and Potato Soup
40 min
Carrot and Coriander Soup
25 min
Pea and Mint Soup
20 min
Versatile Smooth Soup
45 min
Creamy tomato soup
30 min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 min
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30 min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30 min
Curried Parsnip Soup
30 min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 min
Best Basic Houmous
5 min