Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
TM6

Red Pepper and Tomato Soup (TM6)

4.8 (576 ocen)

Składniki

  • 40 g lentils
    lub rice
  • 2 garlic cloves
  • 50 g onions, quartered
  • 200 g red peppers, quartered (approx. 2 peppers)
  • 50 g olive oil
  • 400 g ripe tomatoes, cut in pieces (2 cm)
    lub tinned chopped tomatoes
  • 400 g water
  • 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
    lub 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • 1 tsp fine sea salt, or to taste
  • ½ tsp ground black pepper, plus extra for sprinkling
  • ¼ tsp ground cayenne pepper (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
784 kJ / 187.4 kcal
Białko
4.1 g
Węglowodany
15.1 g
Tłuszcz
12.9 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Błonnik
3.7 g
Sód
483.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy