Urządzenia i Akcesoria
Red Pepper and Tomato Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
lentils40 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered50 g
-
red peppers quartered (approx. 2 peppers)200 g
-
olive oil50 g
-
ripe tomatoes cut in pieces (2 cm)400 g
-
vegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
water400 g
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra for sprinkling½ tsp
-
ground cayenne pepper (opcjonalnie)¼ tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
187.4 kcal /
784 kJ
Białko
4.1 g
Tłuszcz
12.9 g
Węglowodany
15.1 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Sód
483.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

7 Days of Healthy Eats
24 Przepisy
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia

Cookidoo® SERVED 2024
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy

Demo
19 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia

Discover Thermomix® Online
14 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia

Everyday Favourites
16 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia

Thermomix Like Never Before
7 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia

Thermomix Online Like Never Before
13 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Możesz także polubić...
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min
Leek and Potato Soup
40 min
Carrot and Coriander Soup
25 min
Versatile Smooth Soup
45 min
Creamy tomato soup
30 min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 min
Berry Foam
10 min
Best Basic Houmous
5 min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 min
Curried Parsnip Soup
30 min
Pea and Mint Soup
20 min
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30 min