Urządzenia i Akcesoria
Fire and Ice Coleslaw
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
sugar75 g
-
cider vinegar120 g
-
red wine vinegar120 g
-
olive oil55 g
-
fine sea salt plus extra to taste2 tsp
-
celery seeds2 tsp
-
mustard powder2 tsp
-
Cajun spice mix½ tsp
-
white cabbage cut in eighths, then halved500 g
-
red onion quartered40 g
-
green pepper cut in pieces (5 cm)1
-
pickled jalapeño chillies drained, sliced70 g
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 portions
Białko
11 g
Kalorie
4663 kJ /
1116 kcal
Tłuszcz
59 g
Węglowodany
115 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sloe Gin
2160 godz. 20 min
Cucumber and Mint Raita
25 min
Mustard balsamic vinegar dressing
10 min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1 godz. 10 min
Quick Thai chicken curry
40 min
Barbecue Beanburger Sliders
1 godz. 50 min
Saag Paneer
13 godz.
Guacamole
5 min
Asian Vinaigrette
5 min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 godz. 10 min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Red Pesto
10 min