Urządzenia i Akcesoria
Fire and Ice Coleslaw
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
sugar75 g
-
cider vinegar120 g
-
red wine vinegar120 g
-
olive oil55 g
-
fine sea salt plus extra to taste2 tsp
-
celery seeds2 tsp
-
mustard powder2 tsp
-
Cajun spice mix½ tsp
-
white cabbage cut in eighths, then halved500 g
-
red onion quartered40 g
-
green pepper cut in pieces (5 cm)1
-
pickled jalapeño chillies drained, sliced70 g
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 portions
Białko
11 g
Kalorie
4663 kJ /
1116 kcal
Tłuszcz
59 g
Węglowodany
115 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Horseradish and Chickpea Dip
10 min
Slow-cooked Pineapple in Chilli Syrup with Toasted Coconut Streusel
3 godz. 40 min
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1 godz. 20 min
Guacamole
5 min
Chilli and Apple Jelly
4 godz. 15 min
Jalapeño Chicken Lettuce Wraps
30 min
Mexican Chicken Soup
40 min
Sloe Gin
2160 godz. 20 min
Sweet and Sour Peppers
40 min
Piccalilli
12 godz. 35 min
Red Pepper Houmous
5 min
Chunky Coleslaw
5 min