Urządzenia i Akcesoria
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 portions
Składniki
-
hard goat's cheese diced (1 cm)175 g
-
blanched hazelnuts50 g
-
unsalted butter plus extra for greasing25 g
-
plain flour25 g
-
milk300 g
-
English mustard2 tsp
-
medium eggs separated4
-
watercress leaves and small stalks only, plus extra for garnishing50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
water boiling, for cooking
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11.3 g
Kalorie
951 kJ /
227 kcal
Tłuszcz
17.9 g
Węglowodany
5.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rhubarb Fool
1 godz. 10 min
Lemon Posset
2 godz. 40 min
Watercress Soup
25 min
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20 min
Roasted Red Pepper Shots
30 min
Chocolate Orange Mousse
2 godz. 20 min
Limoncello Sorbet with Mint and Basil - Sorbetto al limoncello, menta e basilico
18 godz. 25 min
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1 godz.
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 min
Smoked Mackerel Pâté
55 min
Emmental Gougères
50 min