Urządzenia i Akcesoria
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 portions
Składniki
-
hard goat's cheese diced (1 cm)175 g
-
blanched hazelnuts50 g
-
unsalted butter plus extra for greasing25 g
-
plain flour25 g
-
milk300 g
-
English mustard2 tsp
-
medium eggs separated4
-
watercress leaves and small stalks only, plus extra for garnishing50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
water boiling, for cooking
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11.3 g
Kalorie
951 kJ /
227 kcal
Tłuszcz
17.9 g
Węglowodany
5.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 min
Lemon Posset
2 godz. 40 min
Asparagus Risotto
45 min
Pear and Goat's Cheese Parcels
40 min
Butterbean Mash with Paprika
20 min
Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey
2 godz. 20 min
Smoked Mackerel Pâté
55 min
Lamb Cooked Two Ways with Carrot and Ginger Purée and Red Wine Jus
5 godz. 15 min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 godz. 10 min
Roasted Red Pepper Shots
30 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Lemon Tart
4 godz. 30 min