Menù: Zuppa di fagioli al pomodoro; Frittata di cavolo e Feta

Menù: Zuppa di fagioli al pomodoro; Frittata di cavolo e Feta

4.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
3 porzioni

Składniki

  • di menta fresca le foglioline
    3 rametti
  • di erba cipollina fresca in 3-4 pezzi
    5 g
  • di coriandolo fresco le foglioline
    10 g
  • spicchi di aglio
    4
  • di olio extravergine di oliva
    90 g
  • di cavolo nero a pezzi (1 cm)
    100 g
  • uova
    6
  • di sale
    1 ½ cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di cipolle a pezzi
    200 g
  • di peperone di qualsiasi colore, pulito e a fette
    100 g
  • di passata di pomodoro
    300 g
  • di acqua
    400 g
  • di origano secco
    1 cucchiaino
  • di fagioli borlotti in scatola sgocciolati e sciacquati
    200 g
  • di Feta (formaggio greco) sbriciolata
    50 g
  • di mandorle tostate non salate tritate grossolanamente
    30 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 743.4 kcal / 3110.2 kJ
Białko 28.4 g
Tłuszcz 50.5 g
Węglowodany 55.3 g
Błonnik 19.1 g
Tłuszcz nasycony 10.6 g
Sód 1918.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...