Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 65 g di olio extravergine di oliva
-
30
g di succo di limone
lub 30 g di succo d'arancia - 15 g di salsa di soia
- 5 g di senape
- 1500 g di acqua
- 5 g di sale
- 500 g di porri, la parte bianca a rondelle (1,5 cm)
- 4 uova fredde di frigorifero
- 40 g di Parmigiano Reggiano, in scaglie
- 20 - 30 g di nocciole tostate, tritate grossolanamente
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1484.1 kJ / 354.7 kcal
- Białko
- 13.2 g
- Węglowodany
- 23.8 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.2 g
- Błonnik
- 3.4 g
- Sód
- 1052.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zuppa di porri e orzo
45 Min
Patate schiacciate al forno
1h
Patate speziate
30 Min
Crostata di pomodori con pesto
1 Std. 30 Min
Dahl di lenticchie, spinaci e cipollotto
40 Min
Burger di barbabietola
1h
Gazpacho ai 3 pomodori
20 min
Contorno di patate americane speziate
45 Min
Remoulade di sedano rapa
10min
Polpette alla rucola
40 Min
Torta salata alla parmigiana di melanzane (senza glutine)
1h
Insalata di finocchi e mela
20 min