Urządzenia i Akcesoria
Vegetarian Pizza
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions
Składniki
Pizza Dough
-
water room temperature220 g
-
caster sugar1 tsp
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
strong white bread flour400 g
-
fine sea salt1 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing30 g
Topping and Finalisation
-
courgette ends removed, halved vertically if too thick to fit in feeder100 g
-
red onions halved vertically120 g
-
fresh button mushrooms stems removed80 g
-
yellow pepper cut in wedges that fit in feeder100 g
-
red pepper cut in wedges that fit in feeder100 g
-
tinned chopped tomatoes200 g
-
200 g grated cheese, for pizza (see tip)grated mozzarella200 g
-
fine sea salt to taste2 - 3 pinches
-
ground black pepper to taste2 - 3 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1043.6 mg
Białko
27 g
Kalorie
2718.9 kJ /
649.8 kcal
Tłuszcz
22.2 g
Błonnik
6.1 g
Tłuszcz nasycony
9.3 g
Węglowodany
85.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Almond and Seed Crackers
45 min
Rainbow Flat Bread
50 min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15 min
Slow-cooked Beef and Baby Corn Stew with Rice
4 godz. 20 min
Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes
45 min
Chicken Meatballs with Red Pesto
1 godz.
Feta and Herb Muffins
35 min
Lentil and Pumpkin Pot Pies
1 godz. 25 min
Rosemary and Sea Salt Bread
1 godz. 55 min
Layered Thai green vegetable curry and rice
45 min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min