Urządzenia i Akcesoria
Vegetarian Pizza
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions
Składniki
Pizza Dough
-
water room temperature220 g
-
caster sugar1 tsp
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
strong white bread flour400 g
-
fine sea salt1 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing30 g
Topping and Finalisation
-
courgette ends removed, halved vertically if too thick to fit in feeder100 g
-
red onions halved vertically120 g
-
fresh button mushrooms stems removed80 g
-
yellow pepper cut in wedges that fit in feeder100 g
-
red pepper cut in wedges that fit in feeder100 g
-
tinned chopped tomatoes200 g
-
200 g grated cheese, for pizza (see tip)grated mozzarella200 g
-
fine sea salt to taste2 - 3 pinches
-
ground black pepper to taste2 - 3 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1043.6 mg
Białko
27 g
Kalorie
2718.9 kJ /
649.8 kcal
Tłuszcz
22.2 g
Błonnik
6.1 g
Tłuszcz nasycony
9.3 g
Węglowodany
85.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cheddar and Stilton Soufflé Omelette
20 Min
Green Goddess Avocado Cucumber Salad
20 Min
Steamed Cinnamon Rolls XXL
1 Std. 30 Min
Berry Chia Jam
30 Min
Gnocchi with Courgettes (TM5)
20 Min
Vegan Crème Brûlée
4 Std. 45 Min
Roasted Red Pepper and Caramelised Onion Croquettes
1 Std. 30 Min
Carrot Oat Energy Balls
50 Min
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45 Min
Stale Bread Lasagne
1 Std. 45 Min
Savoury Flapjacks
45 Min
Pistachio Cream Pasta
30 Min