Urządzenia i Akcesoria
Lamb Roll with Freekeh Pilaf
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
8 portions
Składniki
Lamb Roll
-
garlic cloves4
-
onions quartered120 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
lamb mince low-fat (5-10%), broken in pieces (see tip)500 g
-
tomato purée50 g
-
½ tsp dried chilli flakesUrfa chilli flakes (see tip)2 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
puff pastry, ready-made (see tip)500 g
-
medium egg beaten1
-
nigella seeds1 Tbsp
Freekeh Pilaf
-
cumin seeds2 Tbsp
-
olive oil15 g
-
onions quartered140 g
-
tomato purée30 g
-
freekeh (uncooked)400 g
-
unsalted butter diced50 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
water600 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
Greek yoghurt150 g
-
fresh coriander leaf roughly chopped10 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22.5 g
Kalorie
2125 kJ /
510 kcal
Tłuszcz
31.4 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sausage and Bacon Casserole
50 min
Curried Squash Galette
1 godz. 20 min
Chicken Corn Chowder, Broccoli Terrines
1 godz. 25 min
Orzo pasta with chicken and pesto
30 min
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1 godz.
Bacon, Leek and Emmental Tart
25 min
Cheddar Soda Bread Rolls
50 min
Baked Pappardelle - Pappardelle al forno
1 godz. 55 min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 min
Cranberry and Pistachio Bites
2 godz. 20 min
Chicken and Chorizo Filo Pie
2 godz.
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45 min