Urządzenia i Akcesoria
Potato Stacks with Parmesan and Thyme (TM5)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
vegetable oil for greasing
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces that fit in feederParmesan cheese cut in pieces that fit in feeder80 g
-
potatoes peeled, cut in pieces that fit in feeder600 g
-
fine sea salt1 tsp
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
fresh thyme leaves only, plus extra for garnishing2 sprigs
-
double cream150 g
-
ground black pepper½ tsp
-
smoked paprika½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
3521.3 mg
Białko
44.5 g
Kalorie
5475.6 kJ /
1308.7 kcal
Tłuszcz
77 g
Błonnik
14.3 g
Tłuszcz nasycony
47.7 g
Węglowodany
115.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Suya Beef Skewers
45 min
Creamy Feta Dip
5 min
Fried Apple Curls with Vanilla Custard
25 min
Soy Dressing
5 min
Onion Tart (TM5)
1 godz.
Tomato, Spinach and Ricotta Quiche (TM5)
1 godz. 30 min
White Chocolate Mousse with Aquafaba
3 godz. 30 min
Cecina and Goat's Cheese Croquettes
9 godz. 20 min
Thick and Creamy Custard
Brak ocen
Spätzle with Mushroom Cream
30 min
Carrot and Coconut Salad
5 min
One-pot Moussaka
30 min