Urządzenia i Akcesoria
Steamed Apricots with Cardamom Syrup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
8 portions
Składniki
-
pistachio nuts, unsalted, shelled40 g
-
water250 g
-
caster sugar200 g
-
cardamom pods to taste15 - 20
-
vanilla bean paste1 tsp
-
apricots halved, stoned (approx. 400 g)8
-
Greek yoghurt (0% fat), for serving200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4 g
Kalorie
726 kJ /
172 kcal
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fennel and Caraway Rye Crackers with Houmous
1 godz. 30 min
Houmous
13 godz. 30 min
Quince Torta
8 godz.
Curried Carrot And Ginger Soup
50 min
Spiced Pear Jam and Chorizo
1 godz. 35 min
Gooseberry Curd
1 godz.
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Celeriac and Apple Soup
55 min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55 min
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6 godz. 45 min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 godz.
Curried Parsnip and Apple Soup
30 min