Urządzenia i Akcesoria
Steamed Apricots with Cardamom Syrup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
8 portions
Składniki
-
pistachio nuts, unsalted, shelled40 g
-
water250 g
-
caster sugar200 g
-
cardamom pods to taste15 - 20
-
vanilla bean paste1 tsp
-
apricots halved, stoned (approx. 400 g)8
-
Greek yoghurt (0% fat), for serving200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4 g
Kalorie
726 kJ /
172 kcal
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Five-cheese Quiche with No Added Sugar Fig Jam
2 godz.
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6 godz. 25 min
Fennel and Caraway Rye Crackers with Houmous
1 godz. 30 min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 godz. 35 min
Rhubarb, Clove and Ginger Jam
45 min
Flour From Cereal Grains or Pulses
5 min
Creamy Courgette Soup
25 min
Butterbean Mash with Paprika
20 min
Grain Bread with Cashew Butter
55 min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 godz. 10 min
Aubergine and Almond Dip
20 min
Celeriac and Apple Soup
55 min