Urządzenia i Akcesoria
Steamed Apricots with Cardamom Syrup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
8 portions
Składniki
-
pistachio nuts, unsalted, shelled40 g
-
water250 g
-
caster sugar200 g
-
cardamom pods to taste15 - 20
-
vanilla bean paste1 tsp
-
apricots halved, stoned (approx. 400 g)8
-
Greek yoghurt (0% fat), for serving200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4 g
Kalorie
726 kJ /
172 kcal
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Liver Parfait
2 godz. 40 min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 min
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1 godz. 30 min
Plum Clafoutis
1 godz. 15 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Butterbean Mash with Paprika
20 min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55 min
Spiced Pear Jam and Chorizo
1 godz. 35 min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30 min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Celeriac and Apple Soup
55 min
Carrot, Orange and Ginger Soup
25 min