Urządzenia i Akcesoria
Spiced Labne with Squash and Rocket Salad
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 13 godz. 30 min
4 portions
Składniki
Spiced Labne
-
natural yoghurt500 g
-
dukkah100 g
Mint Vinaigrette
-
garlic clove1
-
lemon thin peelings of skin only1
-
fresh mint leaves only, to taste1 - 2 sprigs
-
sugar beet molasses1 tsp
-
lemon juice to taste30 - 40 g
-
extra virgin olive oil60 g
Salad
-
water500 g
-
butternut squash unpeeled, cut in wedges (1 cm)450 g
-
extra virgin olive oil1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
red onions cut in wedges (1 cm)100 g
-
pomegranate seeds only½
-
rocket leaves washed and patted dry200 g
-
pumpkin seeds (opcjonalnie) to taste1 - 2 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
18 g
Kalorie
2182 kJ /
519 kcal
Tłuszcz
36.7 g
Błonnik
10 g
Węglowodany
24.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1 godz. 15 min
Fennel and Caraway Rye Crackers with Houmous
1 godz. 30 min
Plain yoghurt
14 godz.
Roast Carrot Butter
1 godz.
Chicken and Spelt Salad
1 godz. 15 min
Beetroot and Kale Pizza
2 godz.
Lemon tart
2 godz. 15 min
Detoxifying Thai Soup
25 min
Béarnaise sauce
15 min
Flatbread (Manakish) with Za'atar
1 godz. 40 min
Pizza Bianca with Artichoke and Truffle Oil - Pizza Bianca con carciofi e olio al tartufo
1 godz. 25 min
Bircher Muesli
8 godz. 10 min