Urządzenia i Akcesoria
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Salad
-
fennel bulb trimmed, cut into pieces that fit into feeder tube (reserve fronds to garnish)3 oz
-
red onion cut into wedges (see Tip)2 oz
-
radicchio cut into wedges1
-
ice cold water
-
oranges whole, peel and white pith removed2
Orange Balsamic Vinaigrette
-
vegetable oil7 oz
-
orange juice3 oz
-
balsamic vinegar1 oz
-
honey1 oz
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
feta cheese crumbled8 oz
-
avocado sliced½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
662.8 mg
Białko
6.5 g
Kalorie
8578.2 kJ /
2050.2 kcal
Tłuszcz
199.5 g
Błonnik
11.2 g
Tłuszcz nasycony
28.6 g
Węglowodany
84.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Spring Garden
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20min
Green Goddess Salad
10min
Roasted Carrots with Black Sesame Drizzle
35min
Chopped Asian Salad
20min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30min
Nectarine and Cherry Panzanella Salad
25min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Cranberry Vinaigrette
5min
Mediterranean Farro Salad
1h 35min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15min