Urządzenia i Akcesoria
Mussels with Leek and Coconut Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
leeks white part only450 g
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
fine sea salt½ tsp
-
coconut milk400 g
-
fresh root ginger grated1 tsp
-
limes finely grated zest and 20 g juice from 1, 1 cut in wedges2
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh mussels washed, shells scrubbed and de-bearded (see tip)1000 g
-
fresh coriander leaves4 Tbsp
-
fresh red chilli thinly sliced1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1044 mg
Białko
34 g
Kalorie
2352 kJ /
562 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lasagne-style Courgette Bake
2 godz. 15 min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50 min
Radish and Fresh Goat's Cheese Verrines
3 godz. 30 min
Nectarine Tart with Hazelnut Frangipane
50 min
Mayonnaise
5 min
Broccoli And Blue Cheese Soup
25 min
Mince Pie Ice Cream Sandwich
16 godz.
Potato Soup with Parsley Pesto
30 min
Stuffed Peppers with Tomato Sauce
1 godz. 45 min
Slow-cooked BBQ Pork Ribs
4 godz. 25 min
Smoked Salmon Pâté
5 min
Upside-down Gingerbread with Pears
1 godz.