Urządzenia i Akcesoria
Mussels with Leek and Coconut Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
leeks white part only450 g
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
fine sea salt½ tsp
-
coconut milk400 g
-
fresh root ginger grated1 tsp
-
limes finely grated zest and 20 g juice from 1, 1 cut in wedges2
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh mussels washed, shells scrubbed and de-bearded (see tip)1000 g
-
fresh coriander leaves4 Tbsp
-
fresh red chilli thinly sliced1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1044 mg
Białko
34 g
Kalorie
2352 kJ /
562 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mulled Wine
30 min
Italian Ditalini Vegetable Soup
40 min
Popcorn Prawns with Vegan Aioli and Cocktail Sauce
45 min
Radish and Fresh Goat's Cheese Verrines
3 godz. 30 min
Chickpea Stew with Vegetables
50 min
Gnocchi in Tomato Mascarpone Sauce, Broccoli Salad and Fruit Sorbet
30 min
Pea and Mint Soup
20 min
Moroccan Bean Soup
45 min
Gooseberry Curd Layer Cake with Elderflower Icing
3 godz.
Bloody Mary Soup
25 min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30 min
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30 min