Urządzenia i Akcesoria
Mussels with Leek and Coconut Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
leeks white part only450 g
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
fine sea salt½ tsp
-
coconut milk400 g
-
fresh root ginger grated1 tsp
-
limes finely grated zest and 20 g juice from 1, 1 cut in wedges2
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh mussels washed, shells scrubbed and de-bearded (see tip)1000 g
-
fresh coriander leaves4 Tbsp
-
fresh red chilli thinly sliced1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1044 mg
Białko
34 g
Kalorie
2352 kJ /
562 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Onion Soup
1 Std.
Pork Tenderloin with Paprika Cream Sauce and Linguine
1 Std. 30 Min
Gnocchi with Courgettes
20 Min
Thai Red Curry Paste
10 Min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15 Min
Seafood Soup with Gluten-free Bread
3 Std. 30 Min
Pomegranate and Mint Marinade
5 Min
Tarte Tatin
1 Std.
Green Mole Chicken
1 Std.
Smoked Cod Roe Éclairs with Horseradish Cream
Keine Bewertungen
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1 Std.
Spätzle with Mushroom Cream
30 Min