Soupe de petits pois-carottes

Soupe de petits pois-carottes

5.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • 5 carottes pelées et coupées en morceaux(env. 450 g)
  • 800 g d'eau
  • 50 g de flocons d'avoine
  • 1 c. à café de sel
  • 1 cube de bouillon
    1 c. à café de bouillon déshydraté
  • 150 g de petits pois surgelés
  • 100 g de fromage à tartiner
  • 15 g de beurre
  • le jus d'une orange

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 742 mg
Białko 6.4 g
Kalorie 935.3 kJ / 223.6 kcal
Tłuszcz 12.8 g
Błonnik 5.4 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Węglowodany 22.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie