Riz semi-complet de Camargue, anchois et artichaut

Riz semi-complet de Camargue, anchois et artichaut

4.8 9 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions

Składniki

  • 3 brins de persil frais équeutés
  • 5 brins de coriandre fraîche équeutés
  • 30 g d'huile d'olive
  • 1 c. à café de moutarde
  • 2 pincées de sel et 1 c. à café
  • 2 pincées de poivre fraîchement moulu
  • le jus d'1/2 citron jaune
  • 200 g de riz semi-complet de Camargue (voir "Variante(s)")
  • 1000 g d'eau
  • 50 g de filets d'anchois à l'huile
  • 50 g de poivrons rouges en conserve
  • 100 g d'artichauts à l'huile

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 235.7 kcal / 988.5 kJ
Białko 5.2 g
Tłuszcz 10.8 g
Węglowodany 28 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 801.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...