
Urządzenia i Akcesoria
Natilla (crème dessert à la cannelle)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
5 portions
Składniki
-
500 g de lait
-
3 œufs
-
90 g de sucre en poudre
-
15 g de fécule de maïs
-
1 c. à café de cannelle en poudre (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
194.6 kcal /
814.1 kJ
Białko
8.1 g
Tłuszcz
6.9 g
Węglowodany
25.6 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Sód
101.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Escapade en Colombie
9 Przepisów
Francja
Francja