Natilla (crème dessert à la cannelle)

Natilla (crème dessert à la cannelle)

4.0 30 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
5 portions

Składniki

  • 500 g de lait
  • 3 œufs
  • 90 g de sucre en poudre
  • 15 g de fécule de maïs
  • 1 c. à café de cannelle en poudre (opcjonalnie)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 194.6 kcal / 814.1 kJ
Białko 8.1 g
Tłuszcz 6.9 g
Węglowodany 25.6 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 3.2 g
Sód 101.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...