
Urządzenia i Akcesoria
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen
Składniki
-
Parmesan in Stücken75 g
-
Wasser500 g
-
Salz1 ½ TL
-
Rosenkohl geputzt800 g
-
Kartoffeln festkochend, in mundgerechten Stücken750 g
-
Sahne100 g
-
Mehl30 g
-
Pfeffer1 Prise
-
Muskat2 Prisen
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
418 kcal /
1749 kJ
Białko
19 g
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
58 g
Błonnik
12 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Sód
1206 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 6/2023
40 Przepisów
Niemcy
Niemcy