Urządzenia i Akcesoria
Rosenkohl mit Speck
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
450 g
Składniki
-
Öl20 g
-
Speckwürfel50 g
-
Rosenkohl halbiert400 g
-
Wasser75 g
-
Salz¼ - ½ TL
-
Pfeffer¼ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
265.9 mg
Białko
7 g
Kalorie
574 kJ /
137.2 kcal
Tłuszcz
9.5 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
8.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 6/2025
39 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Confierte Entenkeulen
3 godz. 30 min
Gebratener Brokkoli mit Mandeln
20 min
Spargel und Kartoffeln
50 min
Pellkartoffeln
35 min
Hackfleischtopf mit Weißkohl und Schupfnudeln
30 min
Hühnerfrikassee mit Spargel
1 godz.
Tomaten-Pilz-Spaghetti
25 min
Bratkartoffel-Salat mit Ochsenherz-Tomaten
1 godz. 10 min
Parmesandressing
5 min
Spargelsalat mit Pumpernickel-Erde und wachsweichem Eigelb
35 min
Brokkolisalat mit Pinienkernen
5 min
One-Pot-Pasta mit Salsiccia
30 min