Urządzenia i Akcesoria
Rosenkohl mit Speck
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
450 g
Składniki
-
Öl20 g
-
Speckwürfel50 g
-
Rosenkohl halbiert400 g
-
Wasser75 g
-
Salz¼ - ½ TL
-
Pfeffer¼ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
265.9 mg
Białko
7 g
Kalorie
574 kJ /
137.2 kcal
Tłuszcz
9.5 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
8.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 6/2025
39 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Spaghetti Carbonara
35 Min
Spaghetti Grundrezept
20 Min
Entenbrust mit Rotkohl und Selleriepüree
1 Std. 35 Min
Brokkolisalat mit Pinienkernen
5 Min
Beeren-Frozen-Bark
5 Std. 5 Min
Spargel-Eier-Salat mit Kochschinken
45 Min
Rote-Bete-Carpaccio mit dicken Bohnen und Ziegenkäse
50 Min
Möhrensalat
10 Min
Der Eintopf
45 Min
Milchreis mit Rhabarber
1 Std.
Hackbällchen in Tomatensauce
1 Std. 10 Min
Lauwarmer Maultaschen-Feldsalat
50 Min