Urządzenia i Akcesoria
Endivien-Stampf
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 Portionen
Składniki
-
Speckwürfel125 g
-
Wasser500 g
-
Salz1 TL
-
Kartoffeln in Stücken (2-3 cm)800 g
-
Endiviensalat in Streifen (1-2 cm)150 g
-
Butter in Stücken40 g
-
Milch200 g
-
Senf1 TL
-
Pfeffer2 - 3 Prisen
-
Muskat2 - 3 Prisen
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
1325 mg
Białko
17 g
Kalorie
1825 kJ /
436 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
10.7 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 1/2024
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Rahm-Spitzkohl mit Zitrone
35 min
Salzschneidebohnen
45 min
Stamppot mit Endivien
30 min
Wirsing-Eintopf
40 min
Stielmus-Untereinander
50 min
Kartoffel-Möhren-Gemüse mit Bratwurst
35 min
Schwarzwurzel-Kartoffel-Ragout mit Salsiccia
1 godz. 10 min
Wirsing Untereinander mit Nürnberger Bratwürstchen
40 min
Grünkohl-Kartoffelstampf mit Mettwürstchen
30 min
Kartoffel-Möhren-Stampf
35 min
Kartoffel-Spitzkohl-Stampf mit Hack und Rahmsauce
50 min
Wirsing-Hackfleisch-Auflauf
1 godz. 30 min