
Urządzenia i Akcesoria
Endivien-Stampf
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 Portionen
Składniki
-
Speckwürfel125 g
-
Wasser500 g
-
Salz1 TL
-
Kartoffeln in Stücken (2-3 cm)800 g
-
Endiviensalat in Streifen (1-2 cm)150 g
-
Butter in Stücken40 g
-
Milch200 g
-
Senf1 TL
-
Pfeffer2 - 3 Prisen
-
Muskat2 - 3 Prisen
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
436 kcal /
1825 kJ
Białko
17 g
Tłuszcz
24 g
Węglowodany
40 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
10.7 g
Sód
1325 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 1/2024
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy