
Urządzenia i Akcesoria
Kohlrabi-Eier-Salat
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 Portionen
Składniki
-
Wasser630 g
-
Eier4
-
Kohlrabi in Würfeln (2 cm)1000 g
-
Erbsen, TK150 g
-
Schinken, gekocht150 g
-
Zwiebel (ca. 50 g), halbiert1
-
Gewürzgurken abgetropft, in Stücken (Gurkenwasser aufgefangen)120 g
-
Salatcreme, light (z. B. Miracel Whip Balance)100 g
-
Senf2 - 3 TL
-
Salz1 gestr. TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht½ TL
-
Schnittlauch in feinen Röllchen, zum Bestreuen½ Bund
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
180 kcal /
755 kJ
Białko
12 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
20 g
Błonnik
8.4 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Sód
1165 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Lecker Low Carb!
19 Przepisów
Niemcy
Niemcy