Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 600 g di acqua
- 350 g di patate, intere
- 250 g di cavolo cinese Pak choi, a pezzi (5 cm)
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di porro, a metà
- 2 spicchi di aglio
- 1 peperoncino piccante fresco, senza semi
- 250 g di filetto di petto di tacchino, senza pelle tagliato in strisce di 1,5x4 cm, tamponate con carta assorbente.
- 50 g di arachidi tostate salate
- ½ cucchiaino di sale
- 2 - 3 pizzichi di paprika in polvere, affumicata
- 600 g di brodo di pollo
- Wartości odżywcze
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 8048.2 kJ / 1923.6 kcal
- Białko
- 105.8 g
- Węglowodany
- 131.4 g
- Tłuszcz
- 111.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 21.9 g
- Błonnik
- 19.2 g
- Sód
- 2658.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Curry di pollo con riso basmati
45 Min
Riso al curry e pollo
40 Min
Zuppa speziata alle patate dolci e cavolo riccio
40 Min
Pollo Garam masala con riso basmati (Bimby Friend)
40 Min
Dahal di lenticchie, broccoli e cavolfiore
50 Min
Curry di patate, spinaci e piselli con pane chapati
1 godz. 25 min
Bulgur con verdure e salsa ai funghi
50 Min
Pizza carbonara
15h
Noodles di riso yakisoba
30 Min
Guinness stew (spezzatino alla birra) (TM6)
4sa 20 dk
Zuppa di pollo asiatica
50 Min
Straccetti di pollo con noodles e verdure
45 Min