![Stufato di tacchino e cavolo cinese Stufato di tacchino e cavolo cinese](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1ada1a9eadf5844604730ab9f0dde3c2/Derivates/dd5b51284bbc867eef71cb53e4f1ece415a5100a.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 600 g di acqua
- 350 g di patate, intere
- 250 g di cavolo cinese Pak choi, a pezzi (5 cm)
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di porro, a metà
- 2 spicchi di aglio
- 1 peperoncino piccante fresco, senza semi
- 250 g di filetto di petto di tacchino, senza pelle tagliato in strisce di 1,5x4 cm, tamponate con carta assorbente.
- 50 g di arachidi tostate salate
- ½ cucchiaino di sale
- 2 - 3 pizzichi di paprika in polvere, affumicata
- 600 g di brodo di pollo
- Wartości odżywcze
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 8048.2 kJ / 1923.6 kcal
- Białko
- 105.8 g
- Węglowodany
- 131.4 g
- Tłuszcz
- 111.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 21.9 g
- Błonnik
- 19.2 g
- Sód
- 2658.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Insalata nizzarda
30 min
Korean beef bulgogi (TM6)
1 godz. 30 min
Brunch greco (bulgur, focaccia, porrige e crema melanzane e peperoni)
1 godz. 20 min
Rassolnik (zuppa di cetriolini)
1 godz. 20 min
Zuppa di pollo e cavolfiori
40 min
Zuppa speziata alle patate dolci e cavolo riccio
40 min
Minestra di grano saraceno con zucca e porri
1 godz.
Feijoada
6 Std.
Poke Bowl vegetariana orzo, zucca e uova
1 godz.
Bostrengo
1 godz. 30 min
Zuppa frantoiana
45 min
Minestra saporita di riso e legumi
40 min