Urządzenia i Akcesoria
Silverbeet dahl
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 8 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
dried yellow split peas300 g
-
boiling water for soaking
-
garlic cloves3
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
fresh long green chilli deseeded if preferred and cut into halves1
-
ghee45 g
-
brown onion cut into wedges (approx. 4 cm)200 g
-
fresh curry leaves10
-
cardamom pods crushed2
-
tandoori paste (see Tips)110 g
-
garam masala (see Tips)½ tbsp
-
ground turmeric½ tsp
-
curry powder2 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
water400 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
fresh silverbeet (approx. 320 g), stems removed and leaves finely shredded1 bunch
-
salt to taste
-
fresh coriander leaves only, for garnishing
-
cooked rice (see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1455.4 mg
Białko
24.4 g
Kalorie
2399.8 kJ /
571.4 kcal
Tłuszcz
15.8 g
Błonnik
17.1 g
Tłuszcz nasycony
8.1 g
Węglowodany
73.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Red lentil cauliflower dahl
35 min
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Summer dahl
35 min
Sweet potato korma with crispy potato skins
55 min
Vegan moussaka
1 godz. 50 min
Rogani kumbh
45 min
Tarka dal
30 min
Lentil curry (dahl)
30 min
Spiced lentil vegetable soup
1 godz. 30 min
Hearty lentil chilli
50 min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min
Chocolate tofu mousse pots
1 godz. 10 min