Salsa cremosa alle cipolle (vegan)
TM6

Salsa cremosa alle cipolle (vegan)

3.0 (2 oceny)

Składniki

  • 100 g di anacardi non salati, sgusciati

Cipolle insaporite

  • 20 g di olio extravergine di oliva
    lub 20 g di olio di oliva
  • 400 - 500 g di cipolle dorate a fette (1 cm)
    lub 400 - 500 g di cipolle rosse a fette (1 cm)
  • 30 g di acqua
  • 2 pizzichi di sale

Terminare la preparazione

  • 450 g di fagioli cannellini in scatola, scolati e sciacquati
  • 120 g di acqua
  • 30 g di succo di limone, spremuto fresco
  • 30 g di aceto di mele (opcjonalnie)
  • ½ - 1 cucchiaino di paprika dolce
  • ½ cucchiaino di sale

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
863.7 kJ / 206.5 kcal
Białko
7.8 g
Węglowodany
19.2 g
Tłuszcz
11.5 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Błonnik
4.9 g
Sód
759.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy