Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 4 cuori di merluzzo (200 g ciascuno)
- sale, a piacere
- pepe bianco macinato, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 594.3 kJ / 142 kcal
- Białko
- 34 g
- Węglowodany
- 0.6 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 940 mg
Alternatywne przepisy
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1 godz. 20 min
Pesce spada agli agrumi sottovuoto
1h 15 min
Ratatouille di verdure sottovuoto
1h
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1小时 30 分钟
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2小时
Petto d'anatra sottovuoto con salsa alle ciliegie
2 godz. 40 min
Finocchi sottovuoto con fonduta al Parmigiano Reggiano
3h
Cappello del prete Sottovuoto con salsa verde
5h 30min
Asparagi sottovuoto
50 分钟
Roastbeef Sottovuoto
5h 30min
Contorno di zucchine sottovuoto
30 分钟
Pollo speziato sottovuoto
1sa 50 dk