Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Arrosto di vitello con asparagi confit
TM6

Arrosto di vitello con asparagi confit

4.3 (4 oceny)

Składniki

Arrosto di vitello

  • olio extravergine di oliva q.b.
  • 15 g di sale grosso
  • 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • 1 foglia di alloro fresca
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 foglia di salvia fresca
  • 2 bacche di ginepro
  • 4 scalogni, tagliati in quarti
  • 800 g di fesa di vitello, in un unico pezzo

Asparagi confit

  • 1500 g di acqua
  • 400 g di asparagi (Ø 1,5 cm, lunghezza 14 cm circa)
  • 15 g di olio extravergine di oliva
  • 1 - 2 pizzichi di sale
  • 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 1 pizzico di aglio in polvere
  • 30 g di succo di limone

Terminare la preparazione

  • 50 g di vino bianco secco

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
926 kJ / 221 kcal
Białko
30.3 g
Węglowodany
3.9 g
Tłuszcz
8.8 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Błonnik
1.7 g
Sód
1103.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy