
Urządzenia i Akcesoria
Spiralized Tortilla
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
6 porzione
Składniki
-
500 - 600 g di patate a pasta farinosa sbucciate e senza le estremità (vedere consigli)
-
120 g di cipolla a metà
-
40 g di olio extravergine di oliva
-
4 - 5 cucchiai di olio extravergine di oliva
-
6 uova
-
1 cucchiaino di sale
-
½ cucchiaino di pepe nero macinato
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
296.3 kcal /
1239.6 kJ
Białko
8.1 g
Tłuszcz
21.3 g
Węglowodany
18.4 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Sód
317.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Benvenuto Spiralizer
30 Przepisów
Włochy
Włochy